thumbnail Vaccinatie

OLDEBROEK  -  De boosterprik is vanaf vandaag beschikbaar voor zorgmedewerkers van Zorgverlening Het Baken. De bewoners waar zij voor zorgen zijn de afgelopen weken al gevaccineerd. Een razendsnelle start, mogelijk gemaakt door het harde werk en de inzet van vaccinatieteam  Zorgverlening Het Baken!

Als zorginstelling mag Het Baken alle collega's vaccineren die cliëntcontact hebben of die ingezet kunnen worden als extra handen tijdens deze aanhoudende COVID- pandemie.

‘Vandaag bieden we belangstellenden onder hen de gelegenheid om de boostervaccinatie te halen bij Kulturhus de Talter in Oldebroek. Wij werken daarbij samen met de GGD, zij hebben een ‘priklocatie’ opgezet voor eigen inwoners,’ vertelt Annemieke Zandbergen, directeur zorg en onderdeel van het corona regieteam. Het Baken mag gebruik maken van dezelfde faciliteiten, inclusief medische zorg indien noodzakelijk. Er zijn extra looproutes georganiseerd om de veiligheid op de locatie te garanderen.

Annemieke: ‘We zijn blij met de samenwerking en  trots op het vaccinatieteam van Het Baken. Samen zorgen we voor het verhogen van de veiligheid en gezondheid van onze collega's. Én uiteraard ook voor die van cliënten, bewoners en naasten!’