elburg logo

ELBURG - “Een windmolen in mijn achtertuin? Zonnepanelen op mijn dak? Voortaan op de fiets naar mijn werk? Of toch maar een elektrische auto aanschaffen? Denkt u hier ook steeds vaker over na? En wat vindt u daar belangrijk bij? Laat het de gemeente Elburg weten tijdens de bijeenkomst “Ruimte voor duurzame energie” op donderdagavond 21 september!

De gemeente Elburg wil uiterlijk in 2050 een duurzame, energieneutrale gemeente zijn. Met energieneutraal wordt bedoeld dat alleen gebruikgemaakt wordt van energie die duurzaam is opgewekt. Nu wordt nog maar 5% van ons energieverbruik duurzaam opgewekt.

In 2020 wil de gemeente daar in ieder geval 14% van hebben gemaakt, om uiteindelijk in 2050 op 100% uit te komen. Dat is een flinke opgave en daar is uw inzet voor nodig! Want het lukt alleen als iedereen meedoet: alle inwoners, verenigingen en bedrijven.

Wat kunt u verwachten?

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit: 

19.00 uur: Inloop (de koffie staat klaar) 

19.30 uur: Welkom 

19.45 uur: Energieneutraal: wat betekent dat voor Elburg, wat betekent dat voor u? 

20.15 uur: Pitches van duurzame ondernemers 

20.30 uur: Pauze 

20.45 uur: Welke kansen zijn er voor Elburg en voor u als inwoner of ondernemer? 

21.15 uur: Wat vindt u belangrijk? 

21.30 uur: Einde

Locatie: gemeentehuis van Elburg. U kunt u nog steeds aanmelden voor deze bijeenkomst. Dat kan op twee manieren, via een e-mail aan duurzaam@elburg.nl of via WhatsApp: 06 33 211 564.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment