Gemeentehuis elburg

ELBURG - Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 23 april 2019 een last onder bestuursdwang hebben opgelegd. Betreft een op een openbare parkeerplaats aan de Kerkdijk te Doornspijk ter hoogte van de kruising met de Hoeckelsweg geplaatste caravan. Deze caravan is langdurig, in ieder geval meer dan drie dagen aaneensluitend, aanwezig op de openbare weg in strijd met artikel 5:6, eerste lid, van de Apv gemeente Elburg. Op de caravan is geen geldig kenteken aanwezig noch is op andere wijze bekend geworden van wie de caravan is. De caravan lijkt als opslag te worden gebruikt.

Op de caravan is een vooraankondiging last onder bestuursdwang achtergelaten op 26 maart 2019.

Besluit

Burgemeester en wethouders gelasten de eigenaar/gebruiker van deze caravan de overtreding te beëindigen door, binnen één week na bekendmaking van dit besluit in de huis-aan-huis op 8 mei 2019, de caravan van de openbare weg te verwijderen en verwijderd te houden.

Indien de caravan niet wordt verwijderd en verwijderd wordt gehouden zal bestuursdwang worden toegepast. Dit houdt in dat de caravan dan door ons zal worden verwijderd en worden opgeslagen. De eigenaar/gebruiker van de caravan kan deze vervolgens terugkrijgen na betaling van de gemaakte kosten. Indien de caravan niet wordt afgehaald kan deze uiteindelijk worden verkocht of worden vernietigd.

Een afschrift van dit besluit is in te zien op het gemeentehuis van Elburg en zal tevens op de caravan worden aangebracht.

Bezwaar is mogelijk

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment