markt

ELBURG -  De weekmarkt in Elburg is al jarenlang een begrip in de regio. Elke dinsdagmorgen bieden ca. 30 kramen hun waren aan, variërend van groenten en fruit tot kleding en wenskaarten. De weekmarkt van Elburg is mede dankzij de ideale ligging op ’t Schootsveld een druk bezochte en gezellige markt. Om de goede doelen in onze gemeente de gelegenheid te geven om zich bij een breder publiek bekend te maken, wordt de mogelijkheid geboden om in de komende maanden uw organisatie, stichting of vereniging te promoten op de weekmarkt.

U kunt hiervoor in aanmerking komen als uw doel niet commercieel van aard is en geen reclame maakt voor individuele personen of bedrijven. U kunt uw organisatie o.a. promoten door allerhande producten te koop aan te bieden om zo de kas van uw organisatie te spekken. Daarbij is er één beperking: geen verkoop van producten die ook door de marktkooplui worden aangeboden. Dat betekent geen verkoop van stoffen, beenbekleding, bloemen, aardappelen, groenten & fruit, kruiden, specerijen, koffie- en theesoorten, (onder)kleding, zuivelproducten, vlees(waren), visproducten, loempia’s, poelierswaren, wenskaarten, huishoudartikelen of gereedschap.

Het is de bedoeling dat u zelf zorgt voor een marktkraam of iets dergelijks. Voor de eenmalige standplaats worden geen kosten in rekening gebracht.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod om uw goede doel te promoten? Neem dan contact met de marktmeester op via email: robbert.pater@elburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment