gemeentegids

ELBURG -  In samenwerking met uitgeverij Akse Media BV uit Den Helder wordt de papieren én de digitale gemeentegids uitgegeven. Vanaf week 27 ontvangen de adressen (organisaties en verenigingen) voorzien van een e-mailadres, een e-mail ter controle van de gegevens. Deze e-mail is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

Mocht uw organisatie of vereniging nog niet in de gemeentegids Elburg vermeld staan, dan kunt u zich aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte tot uiterlijk vrijdag 9 augustus 2019. U kunt de melding doorgeven per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Elburg), telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Elburg) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

De advertentieacquisitie is inmiddels ook gestart. Nico Louwe van Akse Media BV gaat de bedrijven in de gemeente Elburg benaderen. Wordt u door een bedrijf benaderd voor het plaatsen van een advertentie en u vertrouwt het niet, vraagt u dan naar de aanbevelingsbrief van de gemeente Elburg. Kunnen zij u die niet tonen dan werkt dit bedrijf niet in opdracht van de gemeente Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment