huiken

ELBURG - Het Sociaal Trefpunt is één laagdrempelige plek waar inwoners vanaf nu terecht kunnen met al hun vragen met betrekking tot zorg, welzijn, Wmo en werk en inkomen; het hele sociale domein met als doel een optimale vraagafhandeling. Het Sociaal Trefpunt is een doorontwikkeling van loket Doe’th. Naast een fysiek trefpunt waar mensen zonder afspraak binnen kunnen lopen, is het Sociaal Trefpunt ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Binnen het trefpunt werken mensen van de gemeente Elburg, MEE, Stimenz en Stichting Wiel samen. Wethouder Willem Krooneman: “Door deze integrale samenwerking kunnen we onze inwoners beter en sneller helpen. Eén gezamenlijke toegang waar inwoners en netwerkpartners fysiek, telefonisch en digitaal terecht kunnen met hun vragen over wonen, werk, welzijn, inkomen en zorg. Ik hoop dat inwoners het Sociaal Trefpunt goed kunnen vinden en gebruiken voor informatie, advies en ondersteuning.”

Het Sociaal Trefpunt is dagelijks per mail en telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. De inloop is op maandag van 16.30- 18.30 uur, op dinsdag van 13.30-15.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De feestelijke opening van het Sociaal Trefpunt is maandag 16 september om 16.00 uur, in ’t Huiken, Lange Wijden 33.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment