verwarmen

ELBURG - De week van 7 t/m 12 oktober staat voor gemeente Elburg helemaal in het teken van duurzaamheid en innovatie. Tijdens deze week krijgen inwoners de kans om ideeën op te doen om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te maken. De organiserende partij Veluwe Duurzaam nodigt lokale organisaties, bedrijven en initiatieven uit om kosteloos deel te nemen aan deze week. Zij kunnen activiteiten of acties organiseren rondom hun verantwoorde, duurzame of groene producten. “We weten dat er in de buurt heel veel bedrijven en initiatieven bezig zijn met interessante duurzame snufjes en de nieuwste innovaties. Wij roepen ze op om deze week een stapje naar voren te zetten, in de spotlights!” aldus de organisatie.

De Week van Duurzaamheid & Innovatie is een initiatief van de gemeenten Elburg en Oldebroek in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. Hij valt samen met de landelijke Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober.

Activiteit aanmelden

Iedereen die een leuke activiteit of actie heeft voor deze week, kan zich aanmelden via het aanmeldformulier op www.weekvanduurzaamheid.nl/aanmelden of contact opnemen met Veluwe Duurzaam via info@weekvanduurzaamheid.nl of 0525 70 10 15.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment