geld

ELBURG - Ontwikkelfonds van de Regio Zwolle. Dit fonds is opgezet om ondernemers financieel te ondersteunen bij het opleiden van hun medewerkers. Daardoor kunnen meer vacatures worden ingevuld, wordt onze arbeidsmarkt flexibeler en ontstaat voor iedereen een plek op die arbeidsmarkt. Per individueel bedrijf is € 25.000 beschikbaar om opleidingen te financieren. Dit gebeurt op 50/50-basis: het Ontwikkelfonds vergoedt de helft van de opleidingskosten tot max. € 2.500 per werknemer. De opleiding moet bedoeld zijn om werknemers aan het werk te houden of krijgen (her-, bij- of omscholing), mag max. één jaar duren en moet worden gegeven door een erkende opleider (geen reguliere BBL-opleiding). Er mag gestapeld worden met het branchegerichte O&O-fonds.

Voor bedrijven die meedoen aan een samenwerkingsverband met andere bedrijven en/of een maatschappelijke organisatie is € 100.000 per aanvraag beschikbaar. 

Een uitgebreider overzicht van de voorwaarden voor deze subsidie kunt u vinden op www.elburg.nl/ondernemers - Ontwikkelfonds. Het aanvragen van de subsidie kan via het online aanvraagformulier op www.upgradejezelfregiozwolle.nl. Het invullen daarvan kost niet meer dan een half uurtje! Voor hulp bij uw aanvraag zijn Nickie de Vries en Moniek Bom beschikbaar. U kunt hen bereiken via contact@upgradejezelfregiozwolle.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment