elburg logo

DOORNSPIJK -  Dinsdag 29 september of dinsdag 6 oktober  bent u welkom in De Deel! Op 12 maart jl. zou de gemeente Elburg met u als inwoner van Doornspijk in gesprek over de nieuwe Visiekaart voor Doornspijk, in het bijzonder de Zuiderzeestraatweg-West. Door de coronamaatregelen werd deze bijeenkomst op het laatste moment afgelast, maar nu is de gemeente klaar om alsnog met u in gesprek te gaan.

Wanneer bent u welkom?

Er zijn vier bijeenkomsten* voorbereid:

  1. 29 september 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
  2. 29 september 20.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur)
  3. 6 oktober 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
  4. 6 oktober 20.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur) 

 Tussendoor worden de ruimten en stoelen, e.d. schoongemaakt.  

 Tijdens alle bijeenkomsten is het programma gelijk en per keer zijn  belangstellenden welkom. Hiervoor moet u zich telefonisch opgeven: 0525-688 688. Vermeld daarbij de namen van degenen die komen. Reservering is op volgorde van binnenkomst en men  verzoekt  u met max. twee personen per huishouden te komen. Op die manier wordt zoveel mogelijk inwoners de kans gegeven om aan te schuiven. Opgave is mogelijk t/m donderdag 24 september.

Bij grote belangstelling wordt ok een programma aangeboden  om 16.00 uur aan op één of beide dagen.

Wat kunt u verwachten?

  • De presentatie van de Visiekaart.
  • Vervolgens wordt in groepen door gepraat over de thema’s: verkeer, voorzieningen, economie, woningbouw, openbare ruimte en duurzaamheid.
  • Aan het einde van de bijeenkomst volgt een korte terugblik met een doorkijkje naar het vervolg.

Wethouder Lyda Sneevliet: “De Visiekaart is een belangrijk document voor de toekomst van Doornspijk. De adviezen, kennis en inzichten van de klankbordgroep zijn voor ons zeer waardevol en ik ben de leden dankbaar voor hun inzet. Nu is het moment gekomen om met elkaar de volgende stap te zetten. Daarom nodig ik alle geïnteresseerden van harte uit om 29 september of 6 oktober mee te praten!”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment