br1

REGIO - Het groot onderhoud van de Elburgerbrug start op 22 februari en duurt tot 24 april 2021.Gedurende de werkzaamheden is de Elburgerbrug toegankelijk voor het gemotoriseerd verkeer met uitzondering van de weekenden 10/11 en 17/18 april, hierbij wordt de Elburgerbrug op de vrijdag na 21:00 uur vierkant afgesloten tot de maandag 7:00 uur. Gemotoriseerd verkeer kan gedurende de renovatiewerkzaamheden de Elburgerbrug passeren middels een halve rijbaanstremming. De weekenden waar er fysiek niet op de brug werkzaamheden worden uitgevoerd (maar wel onder of in de brug) wordt de weg op de vrijdagen na 21:00 uur vrij gegeven tot maandag 6:00 uur.

Vaarweg

Voor de vaarweg geldt er een hoogtebeperking van 5.70 en is er dagelijks van maandag t/m vrijdag 11:00 uur doorvaart op aanvraag (24 uur van te voren melden via het email adres seda.dagdelen@croonwolterendros.nl)

Vanaf 1 april is er van maandag t/m zondag om 11:00 uur doorvaart op aanvraag (24 uur van te voren melden via het email adres seda.dagdelen@croonwolterendros.nl) met uitzondering van 4,10 en 11 april.

Op 4, 10 en 11 april kan de brug niet gedraaid worden i.v.m. de werkzaamheden die in het weekend uitgevoerd worden.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de nieuwsbrief Renovatie Elburgerbrug van Provincie Flevoland.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment