sociaal trefpunt

ELBURG - Op 25 januari 2021 is de re-integratieverordening Participatiewet gemeente Elburg 2021 vastgesteld.

De verordening is op twee punten gewijzigd:

  • De voorwaarden voor het vaststellen van de hoogte van de indienstnemingspremie voor werkgevers zijn gewijzigd.
  • De Individuele Studietoeslag is vastgesteld op maximaal €300 per maand.

De indienstnemingspremie is een tegemoetkoming voor werkgevers die iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden binnen hun organisatie. Bent u een werkgever en wilt u meer weten over de indienstnemingspremie? Neem dan contact op met Nelleke Engeltjes (06-51050878) of Rita van der Kolk (06-23918248). Zij kunnen hier meer over vertellen en de aanvraag eventueel met u doorlopen.

De Individuele Studietoeslag is een financieel steuntje in de rug voor studenten die door een medische beperking niet in staat zijn om bij te verdienen naast hun studie. Hierdoor worden financiële zorgen beperkt en kunnen studenten zich focussen op hun opleiding. Ben jij student en wil je deze toeslag aanvragen? Neem contact op met het Sociaal Trefpunt voor meer informatie. Via het Sociaal Trefpunt kun je ook de aanvraag doen.

Het Sociaal Trefpunt is tussen 09.00 en 12.30 telefonisch bereikbaar op 0525-682211. U kunt ook een e-mail sturen naar vraag@sociaaltrefpunt.nl. Het is ook mogelijk om het Sociaal Trefpunt te bezoeken op donderdag van 15.00 tot 17.00 in MFC Aperloo, Stadsweg 27 in ’t Harde en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 in ’t Huiken, Lange Wijden 33a in Elburg.

Let op! Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus, is het momenteel alleen mogelijk om het Sociaal Trefpunt op afspraak te bezoeken. Neem telefonisch contact op met het Sociaal Trefpunt om een afspraak te maken.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment