watt

ELBURG -  Samen met de inwoners uit de andere regiogemeenten van de Noord-Veluwe zijn er al 10.000 bespaarsets aangevraagd in de gemeente! Elburg  De actie van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam wordt wegens succes verlengd tot 11 april.

15 februari ging de actie van start en na een ruime maand zijn er al 10.000 bespaarsets aangevraagd. Een geweldig resultaat, want met elke bespaarset wordt zo’n 100 kWh per jaar berspaard. Inwoners van de Noord-Veluwe laten zo zien dat met een kleine stap al een groot verschil gemaakt kan worden.

Gratis bespaarset

In de gratis bespaarset zit een stand-by-stop en een ledlamp. Plaats de stand-by-stop bijvoorbeeld tussen de televisie en vervang een gloeilamp voor de ledlamp. In de doos zit verder een bespaarladder. Dit is een checklist met kleine energiebesparende maatregelen die je kunt afvinken.

Aanvragen

Als inwoner uit één van de zeven regiogemeenten kun je via de website www.veluweduurzaam.nl/wattkunjijdoen gratis de bespaarset met ledlamp en stand-by-stop aanvragen. Op de website vind je ook meer informatie over de actie.

De sets worden kosteloos verzonden. Voor deze actie geldt dat er 13.000 sets beschikbaar zijn. Op = op en maximaal één aanvraag per adres.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment