RAAD ELBURG

Beeldvormende Commissievergadering

Op woensdag 24 maart en maandag 29 maart gaan de raadsleden met ambtenaren, inwoners en wethouder in gesprek over diverse onderwerpen. Aansluitend is er voor burgers, bedrijven en instellingen ruimte de raadsleden om een opvatting mee te geven. Wie in vijf minuten wil inspreken kan dat bij de griffie duidelijk maken via griffie@elburg.nl of telefonisch via 0525-688 688. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur.

24 maart 2021

Woensdag staat helemaal in het teken van de concept Regionale Energie Strategie voor de Noord-Veluwe. Het doel van dit informatieve deel is dat de raadsleden alle ins en outs van de RES begrijpen. Aansluitend kijken de raadsleden tijdens ‘Het Goede Gesprek’ of ze de opstellers nog een advies uit Elburg mee willen geven.

29 maart 2021

Op maandag 29 maart staan diverse voorstellen op de agenda. Deze bijeenkomst is louter en alleen een beeldvormende vergadering. Ook hier weer eerst vragen aan ambtenaren gevolgd door betrokken burgers, bedrijven en instellingen die een opvatting over de voorstellen duidelijk willen maken aan de raadsleden. Deze informatieve bespreking krijgt een vervolg op dinsdag 6 april ‘Het Goede Gesprek’ van raadsleden onderling.

Agenda 29 maart 2021

Op de agenda staan onder meer de onderwerpen:

  • Wijzigingen Doelgroepenbeleid;
  • Burgerinitiatief Oeververbinding;
  • Omgevingsvergunning voor Industrieweg 9/ Nijverheidsweg 12 in 't Harde (Mogema);
  • Omgevingsvergunning Zuiderzeestraatweg West 109 in Doornspijk;
  • Wijziging van de verordening maatschappelijke ondersteuning gemeente Elburg 2018.

De actuele en volledige agenda is te raadplegen op https://ris2.ibabs.eu/Calendar/Index/elburg.

Openbaar

De vergadering van de beeldvormende commissie is openbaar en wordt digitaal gehouden. De digitale vergadering is toegankelijk voor insprekers die zich vooraf gemeld hebben bij de griffie. Alle overige belangstellenden kunnen de vergaderingen in beeld en geluid volgen via de website. Van de vergadering worden opnames gemaakt. Insprekers komen in beeld en zijn te horen.

Opnames

De opnames worden rechtstreeks uitgezonden via https://ris2.ibabs.eu/elburg. Hier vindt u ook de agenda en de achterliggende stukken van de vergaderingen.
Voor meer informatie kunt u via griffie@elburg.nl of telefonisch via 0525-688 688 contact opnemen met de griffie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment