thumbnail QR code Elburg spreekt

ELBURG -  De Gemeente Elburg wil graag uw mening weten over verschillende onderwerpen die spelen in de gemeente Elburg. Het zijn onderwerpen die ook u raken. De gemeente elburg wil rekening houden met uw mening bij ontwikkelingen in de gemeente en bij het maken van plannen voor de gemeente. Ze vraagt uw mening via een digitaal inwonerpanel.

Elburg spreekt   

De naam van het panel is ‘Elburg spreekt’. Iedereen kan zich opgeven om mee te doen via www.elburgspreekt.nl. U kunt ook de QR-code scannen en zich dan aanmelden. Wilt u wel meedoen maar niet via de computer? Dan kunt u contact opnemen met Moventem voor de vragenlijst op papier. Het telefoonnummer van Moventem is (0575) 76 02 27.

Hoe het werkt

Als u zich aanmeldt krijgt u 3 tot 4 keer per jaar een vragenlijst. Het kan bijvoorbeeld gaan over sport, winkelen, afval, onderwijs, wonen of natuur. Per keer beslist u om wel of niet mee te doen. Als u meedoet, krijgt u per onderzoek na afloop een samenvatting van de resultaten. Dan wordt ook aangegeven wat er met de resultaten van het onderzoek gedaan wordt.

Eerste onderzoek

Als u zich nu aanmeldt, kunt u meteen meedoen aan het eerste onderzoek. In dit onderzoek wordt gevraagd naar ideeën voor de gemeente om zo goed mogelijk klantgericht te werken.

Meedoen is veilig

Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem beheert het inwonerpanel en gebruikt uw gegevens alleen voor ‘Elburg spreekt’. Uw gegevens geven wij nooit door aan anderen. De verwerking van de antwoorden gaat volledig anoniem. Dit is in lijn met de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de AVG.

Meer informatie

U kunt mailen of bellen met Joyce Berentsen van Moventem als u vragen heeft over ‘Elburg spreekt’. Zij is bereikbaar via info@elburgspreekt.nl of op (0575) 76 02 27.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment