elburg logo

ELBURG - De nieuwe zorgpremies zijn bekend. Voor iedereen stijgt de basispremie die we betalen. De gemeente Elburg heeft samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering samengesteld voor mensen met een laag inkomen. Zilveren Kruis accepteert iedereen, ook mensen met een chronische ziekte en/of beperking. Dit alles zonder medische keuring.

De basisverzekering, optimaal aanvullend 3 en tandverzekering 2 sterren, is er voor € 159,07 per maand. Dat is inclusief alle kortingen (€ 27,50 per maand betaalt de gemeente en 2% korting op de basisverzekering).

Wanneer komt u in aanmerking?

  • U heeft geen betalingsachterstand bij uw huidige zorgverzekeraar;
  • U heeft een laag inkomen (tot 120% bijstandsnorm) en een laag eigen vermogen. De bedragen staan op www.elburg.nl onder ‘collectieve zorgverzekering’.

 Stap over naar zorg die bij u past

Wilt u snel en eenvoudig overstappen? Ga naar www.gezondverzekerd.nl en kies voor gemeente Elburg.
Kies de verzekering die u wilt afsluiten. Als u uiterlijk 26 december 2021 overstapt, dan garanderen wij dat uw aanmelding voor 1 januari 2022 wordt verwerkt. De gemeente betaalt mee aan uw premie (€ 27,50 per maand) en daarom beoordelen we of u vanwege uw inkomen en vermogen deel kunt nemen aan deze collectieve zorgverzekering.
 
Vragen kunt u stellen aan het Sociaal Trefpunt via 0525 - 682211 of per mail via vraag@sociaaltrefpunt.nl 
 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment