elburg spreekt

ELBURG -  Eind vorig jaar is de Gemeente Elburg begonnen met Elburg spreekt, het digitale inwonerpanel. Bijna 500 inwoners deden de eerste keer mee.De gemeente zegt daarover: ' Daar zijn we blij mee. Vanaf 17 januari gaan we een nieuwe peiling doen. Iedereen die de eerste keer meedeed, kan weer meedoen. Was u er de eerste keer niet bij en wilt u nu wel meedoen: graag! In het tweede onderzoek vragen we u om onderwerpen voor het verkiezingsdebat, we vragen uw mening over het beschermd stadsgezicht en we willen weten wat u aan informatie wilt over duurzaamheid. Niet de minste onderwerpen. U heeft er vast een mening over. Laat u horen!'

Meedoen

U kunt zich aanmelden voor het panel via www.elburgspreekt.nl. U ontvangt de vragenlijst per mail. Wilt u dit keer meedoen en bent u (nog) geen lid van het panel, ga dan naar www.moventem.nl/elburg.

Wilt u wel meedoen maar niet via de computer? Dan kunt u contact opnemen met Moventem voor de vragenlijst op papier. Het telefoonnummer van Moventem is (0575) 76 02 27.

Hoe het werkt

Als u zich aanmeldt krijgt u 3 tot 4 keer per jaar een vragenlijst. Het kan bijvoorbeeld gaan over sport, winkelen, afval, onderwijs, wonen of natuur. Per keer beslist u om wel of niet mee te doen. Als u meedoet, krijgt u per onderzoek na afloop een samenvatting van de resultaten. De Gemeente Elburg geeft  dan ook aan wat ze met de resultaten van het onderzoek gaat doen.

Meedoen is veilig

Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem beheert het inwonerpanel en gebruikt uw gegevens alleen voor ‘Elburg spreekt’. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. De verwerking van de antwoorden gaat volledig anoniem. Dit is in lijn met de landelijke wet- en regelgeving.

Meer informatie

U kunt mailen of bellen met Joyce Berentsen van Moventem als u vragen heeft over ‘Elburg spreekt’. Zij is bereikbaar via info@elburgspreekt.nl of op (0575) 76 02 27.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment