ELBURG - Vrijdagavond 6 maart 2015 is het zover, de huldiging van de kampioenen 2014. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar wordt de Huldiging van de Kampioenen georganiseerd door een aantal verenigingen en Stichting WIEL in samenwerking met de gemeente. Zij willen graag de kampioenen in het zonnetje zetten voor het hoog houden van de naam van de gemeente Elburg. Wie komen in aanmerking voor de huldiging van de kampioenen:

In aanmerking voor de huldiging komen: verenigingen, teams of individuele sporters die een internationale, nationale of provinciale prijs hebben gewonnen. Ook districtskampioenen of degene die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd kunnen zich aanmelden!

De huldiging is bestemd voor zowel kampioenen van verenigingen uit de gemeente Elburg als kampioenen die wonen in de gemeente Elburg en lid zijn van een vereniging van buiten de gemeente, omdat binnen de gemeente een zodanige vereniging ontbreekt. Bij teamsporten beperkt de huldiging zich tot het eerste team per categorie en clubkampioenen blijven buiten beschouwing.

Arie Zwijnenburg Talent:
Verder zal tijdens deze avond de "Arie Zwijnenburg Talent" prijs worden uitgereikt aan een individuele sporter/sportster die een groot talent is. Heeft u binnen uw vereniging iemand die volgens u in aanmerking komt voor deze prijs, meld dit talent dan ook aan.

Aanmelden van kampioenen en Arie Zwijnenburg Talent:
Meld nu de kampioenen en/of het talent aan van afgelopen jaar (2014) of seizoen 2013-2014. Graag aanmelden met een omschrijvend verhaal, foto en adresgegevens. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 februari 2015. Na aanmelding volgt er een schriftelijke uitnodiging voor de huldiging.

De avond vindt plaats in het MFC Aperloo in 't Harde.

Aanmelden bij voorkeur per mail: tim.jansink@wiel.nl Of per post: Stichting WIEL, t.a.v. Tim Jansink, Lange Wijden 33a, 8081VS ELBURG

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment