Jubileum foto 2013DOORNSPIJK - Op zaterdag 17 juni jl. heeft CMV Juliana het festival gewonnen van het NVMV te Elburg. Ieder jaar organiseert het NVMV dit concert festival voor muziekverenigingen van de Noord West Veluwe. Dat CMV Juliana de laatste jaren goed presteert is te zien aan de concours-uitslagen van de afgelopen jaren en het winnen van ditzelfde festival in 2015 en een 2e plek in 2016.

In de afgelopen 2 maanden is stevig gerepeteerd op de pittige muziekwerken die uitgevoerd zijn op het festival.

De jury leden, Jan van der Roost en Jan Bosveld waren lovend over de mooie klank, de ritmiek en het samenspel van het orkest in de gespeelde muziekwerken. De jury bedankte het orkest voor haar topprestatie.
Met het winnen van de overall-beker is CMV Juliana dagwinnaar geworden en CMV Juliana is hiermee erg tevreden en hoopt deze lijn voor te zetten.

CMV Juliana staat sinds 2014 onder leiding van haar enthousiaste dirigent Siemen Hoekstra.
Siemen volgde zijn trompetstudie aan het Leeuwarder Conservatorium en het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Ook studeerde Siemen Ha/Fa/Bra directie in Leeuwarden en Groningen bij o.a. Jan de Haan.

Afgelopen dinsdag werd de overwinning gevierd door CMV Juliana met koffie, taart en een drankje in Dorpshuis De Deel. CMV Juliana mag terugzien op een geslaagd festival van het NVMV.