ambu

'T HARDE - Om 14.26 uur kwam de melding binnen van een ongeval aan de Oude Bovendwarsweg in ’t Harde. Een meneer uit Epe is op zijn wielrenfiets tegen het openslaande portier van een auto gereden.

De ambulance heeft hem meegenomen naar het ziekenhuis in Zwolle voor onderzoek.

Schrijf reactie (0 Reacties)

20171016 Hv42 A0005't HARDE - Een automobilist komende vanuit de richting 't Harde heeft maandagavond rond 21:30 uur een bocht in de Bovenweg ter hoogte van de Berkenweg gemist en is in het hekwerk van een weiland terecht gekomen. De bestuurder kwam er zonder verwondingen vanaf hoewel er een onderdeel van het hekwerk  dwars door de voorruit en de bestuurdersstoel was geschoten. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de auto afgesleept. Bekijk HIER de foto's van NWVFoto

Schrijf reactie (0 Reacties)

DMRpRXzW4AESNuYWEZEP/'t HARDE - Op de A28 tussen Wezep en 't Harde is vanavond een bestuurster met haar auto van de weg geraakt en over de kop geslagen. Het voertuig kwam in de middenberm tot stilstand. Volgens wijkagent Johan Bouma viel het letsel mee. wel werd de vrouw behandeld in een ambulance. Een berger kwam ter plaatste om de personenauto af te voeren.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

lianderOOSTERWOLDE - De Oostendorperstraatweg tussen Oosterwolde en Elburg werd vanmorgen afgesloten voor verkeer. Er was sprake van gaslekkage vanuit een hogedrukgasleiding. Het gaslek is vermoedelijk ontstaan doordat men het maisland bewerkt heeft. Daarbij is waarschijnlijk de gasleiding geraakt.. Inmiddels is Liander ter plekke om het probleem op te lossen. Ook de brandweer verscheen ter plaatse. Zodra het probleem is verholpen, zal de weg weer open gaan.

Schrijf reactie (0 Reacties)

PolitieboeteELBURG -  Op de Oostelijke Rondweg werd vanmorgen een snelheidscontrole gehouden. Dit gebeurde nabij een plek waar veel schoolgaande jeugd oversteekt. Dit meldt politie Elburg op Twitter

Er werd vier maal een proces-verbaal uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 69 km/h, daar waar 50 is toegestaan. Ook werd er een boete uitgeschreven, vanwege het niet voeren van verlichting op een fiets.

Schrijf reactie (0 Reacties)

P1240268

't HARDE - De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Graaf Reinoldweg in 't Harde. Nat hout stoken in combinatie met een niet goed werkende schoorsteen zorgde voor een forse rookontwikkeling. De situatie was snel onder controle.

In de regio Noord- en Oost-Gelderland is de schoorsteenbrand de nummer 1 oorzaak van een woningbrand. Daarom adviseert Brandweer Noord- en Oost-Gelderland te zorgen voor een schoon schoorsteenkanaal, zodat er veilig gestookt kan worden. Een vervuild of verstopt kanaal kan een schoorsteenbrand of koolmonoxidevergiftiging veroorzaken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto politie Oldebroek 1NUNSPEET - Een automobiliste is in de nacht van vrijdag op zaterdag van de weg geraakt bij de afrit van de A28 bij Nunspeet. Ze bleek onder invloed te zijn. De vrouw reed de struiken in en kwam daar tot stilstand. Ze werd onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Omdat ze te veel gedronken had, is haar rijbewijs ingevorderd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

politie11ELBURG - Door de politie in Elburg werd vanmiddag een hardleerse bestuurder aangehouden. Volgens de wijkagent reed de automobilist zonder rijbewijs.

De auto werd in beslag genomen door de agenten en er is proces-verbaal opgemaakt.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto politie ElburgNUNSPEET - Aan de Veelhorsterweg in Nunspeet heeft woensdagavond een uitslaande brand gewoed in een grote schuur. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen boerderij met rieten kap en een veeschuur met ongeveer 120 koeien.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland heeft de schuur een afmeting van 15 x 20 meter. Wat er in stond, is niet bekend.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

20171003 091941

ELBURG - Vanorgen heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Flevoweg. Een bestuurder van een personenauto, komende vanuit de richting van Elburg, zag bij het afslaan om de parkeerplaats op te rijden, een scooterrijder over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De bestuurster van de scooter kwam ten val en raakte licht gewond. Ambulancepersoneel onderzocht haar ter plekke. Daar ze een helm droeg werd erger voorkomen. 

Foto's Henk Stappenbeld

Schrijf reactie (0 Reacties)

brandweer

NUNSPEET -  De brandweer Nunspeet en een duikploeg van brandweer Elburg zijn vanmorgen aan het zoeken geweest naar een mogelijke drenkeling in de Zandenplas in Nunspeet.

Meerdere hulpdiensten waren aanwezig en ook een politiehelo werd ingezet. De melding van 'een persoon te water' kwam rond 10.30 uur binnen. Bij de plas werd een fiets gevonden, waarna alarm werd geslagen. Iets voor 12.00 uur is de brandweer gestopt met de zoekactie omdat er geen persoon aangetroffen is. Politieagent Johan Bouma reageert  reageerde via twitter: 'Zoals het lijkt is de persoon aan de andere zijde van de Zandenplas het water uitgelopen.' 

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto New UnitedNUNSPEET - Op de A28 bij Nunspeet is een auto met hoge snelheid tegen een boom gebotst. Hoewel van de wagen niet veel meer over is, kwam de bestuurder met de schrik vrij. Het eenzijdige ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, in de bocht vlak voor de eerste afslag naar Nunspeet vanuit 't Harde. Het voertuig raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste met de achterkant tegen een boom.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

22104760 1956370467967484 6715577850717502260 oNUNSPEET - De politie van Nunspeet plaatste de volgende oproep op haar facebookpagina: Op vrijdag 15 september tussen 19.30-20.00 uur reed een jongeman met zijn fiets over de Spoorlaan te Nunspeet. Op de kruising met de Enkweg werd hij aangereden door een auto. Deze auto reed direct weer door zonder zich over het slachtoffer te bekommeren die kortdurend buiten bewustzijn raakte.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

AlcoholcontrolersDOORNSPIJK - Bij een alcoholcontrole in Doornspijk werd door de politie een bestuurder staande gehouden op de Bovenweg voor het rijden onder invloed. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden met 1015 Ugl. Hierdoor raakte deze persoon zijn rijbewijs kwijt, meldt de politie Elburg

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112WEZEP - Vanmiddag zijn op de A28 tussen 't Harde en Zwolle bij afslag Wezep rond 16.00 uur drie auto's betrokken geraakt bij een ongeluk. Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel kwam er nog een ambulance ter plekke, maar dat was meer ter controle.  Er is door het ongeval wel een file ontstaan in de richting van Zwolle. Deze had rond 16.30 uur een lengte van 9 kilometer. Inmiddels is de file aan het oplossen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto KNRM Station ElburgHARDERWIJK - Een echtpaar dat zondagmiddag aan het varen was op het Veluwemeer bij Harderwijk dacht even dat hun boot in brand stond. Er kwam rook uit het motorruim. De brandweer en de reddingsboot van de KNRM uit Elburg waren snel aanwezig. Na kort onderzoek bleek dat de rook werd veroorzaakt door kapotte V-snaren.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Alcoholcontrolers't HARDE - Bij een alcoholcontrole in Elburg werd door de politie een bestuurder staande gehouden voor het rijden onder invloed. De man was eerder hiervoor gepakt en zal voor een lange tijd zijn rijbewijs kwijt zijn. 

In Nunspeet werd bij een alcoholcontrole het rijbewijs van een scooterrijder ingevorderd. Ook deze had teveel drank op.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Getuigen gezocht't HARDE/ ELBURG - Aan de Elsakkerweg in 't Harde vond in de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag tussen 22.00 en 04.00 uur een insluiping plaats in een woning. Verder was er in Elburg aan de J.P. Broekhovenstraat een bedrijfsinbraak tussen donderdag 7 september om 21.15 uur en vrijdag 8 september om 10.30 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

1112't HARDE -  Vanavond rond 20.30 uur vond er op de Eperweg ter hoogte van de Kaerweg een frontale botsing plaats tussen een bedrijfsbus en een personenauto. Volgens politie Elburg ging één van de bestuurders er vandoor, maar door snel optreden van omstanders en politie kon hij gepakt worden. 

Één van de automobilisten is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Eperweg was enige tijd afgesloten om de ontstane ravage op te ruimen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto News UnitedELBURG - Op de Zuiderzeestraatweg Oost in Elburg is vanmorgen een ernstig ongeval gebeurd. Op de kruising met de Molenweg vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een auto. De fietser raakte hierbij zwaar gewond. De weg was enige tijd afgesloten

Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Zwolle, nadat eerder de traumahelikopter was geland bij de A28, 

Schrijf reactie (0 Reacties)