bijbel 1

DOORNSPIJK - Na een goed bezochte start van een nieuwe serie korte en toegankelijke Bijbellezingen, is eenieder van harte welkom op maandagavond 25 september om zijn of haar geloof te versterken. In ‘t Hart van Thornspic aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk hoopt Theo du Crocq een studie van de eerste brief aan de Thessalonicenzen te vervolgen met als onderwerp: ‘Paulus en de gemeente’ (hoofdstuk 2).

In een gemoedelijke opzet volgen de lezingen de rode draad van deze serie: “waakzaamheid van de gemeente van Christus”  Later in het seizoen zullen ook twee nieuwe, jonge sprekers deze rode draad oppakken. Dirk-Jan Jansen, full-time Bijbelleraar, o.a. werkzaam als docent bij de Evangelische Toerustings School, zal het thema “waakzaamheid” verder uitdiepen. Roy Verhorst, ook een fijne Bijbelvaste spreker, wil de deelnemers meer inzicht geven in “de gemeente van Christus”.

De avonden beginnen om 19:30 uur. Vanaf 19:15 uur is er gratis koffie en thee, en na de afsluiting rond 20:45 uur is er nog gelegenheid voor koffie, vragen of napraten. De toegang is vrij en er is een collecte om de onkosten te dekken. Van eerdere lezingen zijn gratis cd’s beschikbaar. Ook zijn ze te beluisteren via de website, www.sebt.nl.

De interkerkelijke  ‘Stichting Evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic’, die uit wil gaan van de Bijbel als het gezaghebbend Woord van God, heet iedereen van harte welkom. Voor meer informatie bel 0525-654906, 06-27367962 of zie www.sebt.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment