Week van Gebed Facebook 480x445

ELBURG - Van 21 tot 28 januari 2018 doen ook de kerken in Elburg weer mee aan de Week van Gebed. Elke dag is er een interkerkelijke gebedsbijeenkomst, steeds op een andere locatie. U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen. De Week van Gebed, die jaarlijks in januari wordt georganiseerd, is een initiatief van MissieNederland en de Raad van Kerken. In het hele land komen christenen bij elkaar om te bidden voor elkaar, voor het land en voor de nood in de wereld. Ook eenheid van kerken is een belangrijk punt van gebed. In 2018 is het thema van de samenkomsten ‘Recht door zee’.

De gebedssamenkomsten in Elburg zijn op maandag 22 januari bij Evangelie Gemeente Oase, Oude Kerkweg 88; dinsdag 23 januari in de Gereformeerde Kerk Doornspijk, Zuiderzeestraatweg West 84; woensdag 24 januari bij de Hervormde Gemeente Elburg, Klaverplein 2; donderdag 25 januari in het Huis van Gebed, Smeesteeg 6a; vrijdag 26 januari in de Vrije Evangelische Gemeente Elburg, Boterbloem 15. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur en zullen maximaal een uur duren.

Zaterdag 27 januari is er een Prayernight speciaal voor de jeugd; deze bijeenkomst begint om 19.30 uur in de Ichthuskerk aan de Paterijstraat.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment