106 willemijn de munnink

ELBURG - Op 27 april, Koningsdag, geeft het Elburgs Mannenkoor “O.B.K.” haar traditionele Oranjeconcert in de Grote Kerk van Elburg. Tijdens dit concert verleent Willemijn de Munnik uit Urk haar medewerking. Willemijn is een graag geziene gast bij vele concerten en koor- en samenzangavonden in het land. Zo verleent zij o.a. medewerking bij de koren van Wim Magré, Harm Hoeve en Johan Bredewout.

Zoals verwacht mag worden van Wim Magré heeft hij voor dit concert weer een feestelijk programma samengesteld, waarbij hij het mannenkoor uitdaagt om zich in de volle breedte van de mannenkoormuziek te manifesteren. Zo staat o.a. het indrukwekkende “Die Almacht” van F. Schubert/F. List op het programma evenals het “Ave Verum, uit “Stabat Mater” van K. Jenkins. Ook indrukwekkende psalmen en het vaderlandse lied worden uitgevoerd. Het geheel wordt omlijst door solo’s van Willemijn de Munnik, André van Vliet en Wilbert Magré. 

De begeleiding van “O.B.K” wordt verzorgd door de bekende organist André van Vliet op het orgel en de inmiddels ook bekende Wilbert Magré achter de vleugel. Het koor heeft zich verzekerd van een groot aantal sponsors uit de omgeving van Elburg, die dit concert een warm hart toedragen. Hierdoor kan dit traditionele concert gratis aan de bevolking worden aangeboden. Wel is er na afloop een collecte om de begroting van dit mooie concert sluitend te maken. Het concert begint om 20.00 uur en de deuren van de kerk gaan op 19.30 uur open.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment