mannenkoor

't HARDE - Op zaterdag 26 mei geeft het Chr. Mannenkoor uit ’t Harde e.o. weer zijn zomeravondconcert in de Hervormde Dorpskerk, ‘Elim’,  op  ’t Harde.  Dit concert, dat enige jaren geleden gegeven werd als een voorjaarsconcert,  kreeg altijd veel waardering  van de donateurs en het vaste publiek, ook  omdat er rond deze tijd weinig of geen concerten worden gegeven. Met name het ontspannende karakter dat bij deze concerten  sterk naar voren komt, sprak het publiek aan.  Zowel vanwege  het plezierige en ontspannende optreden van de dirigenten, als ook de prachtige geestelijke liederen die worden gezongen, dragen bij aan een mooie concertavond. 

Zeker nu het Chr. Gemengd Koor, ‘Viva Vox’ uit Elspeet  samen met de musici,  Johan van der Graaf op de piano, en Henriëtte Barten met de dwarsfluit , deze avond ook acte de préséance geven, mogen de bezoekers weer rekenen op een boeiend concert.

 De samenzang die zal worden begeleid door de koordirigenten  Marcel van de Ketterij en Henk van der Maten,  is op zichzelf al een goede reden om het concert te bezoeken.   

De aanvang van het concert is 19:30 uur ( 19:00 uur kerk open)  De toegang is vrij; wel is er een deurcollecte om de onkosten te bestrijden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment