magre

DOORNSPIJK - Wim en Wilbert Magré, ook wel bekend als Magré & Magré, organiseren een tour van drie concerten in Kollumerzwaag, Doornspijk en Lunteren voor Kerk in actie. Op vrijdag 8 juni 2018 doen zij de Gereformeerde Kerk te Doornspijk aan voor een prachtig concert. Het Veluws Mannenensemble bestaat uit 16 ervaren zangers o.l.v. vader Wim Magré zingt onder andere bekende Psalmen en geestelijke liederen.

De leden van Vocalgroup Undique komen uit het hele land en zijn speciaal voor dit koor uitgekozen door Wilbert Magré. Undique bestaat uit: tien sopranen, tien alten, vier tenoren en vier bassen. Het koor zingt tijdens deze tour bekende en minder bekende bewerkingen van prachtige liederen. Ook zullen beide koren samen zingen. Het geheel wordt muzikaal aangevuld door Wim en Wilbert Magré op orgel en piano samen met de bekende panfluittiste Carina Bossenbroek uit Nunspeet. De heren Magré gaven vorig jaar nog een prachtige zomertour van veertien concerten door het hele land met Carina!

Reserveren kan via website https://www.korenindekerk.nl/koren/concerttour-geven-doet-leven. De kosten voor dit concert worden pas na afloop van het concert via automatische incasso van uw rekening geïncasseerd.

Uiteraard krijgt u korting door vooraf te reserveren. Via eerder genoemde website kosten de kaarten voor volwassenen slechts € 10,-. (aan de deur € 12,50) Kinderen t/m 15 jaar betalen € 5,- (aan de deur € 7,50).Tijdens de avond is er kort aandacht voor het werk van Kerk in Actie en wordt er een collecte gehouden.

Het concert begint om 20.00 uur. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment