obk

ELBURG - Afgelopen maand is bij dirigent Wim Magré een ernstige ziekte geconstateerd. Het bestuur en de leden van het Elburgs Mannenkoor OBK zijn enorm aangeslagen door dit bericht. Het koor leeft in deze moeilijke tijden mee met Wim Magré en zijn familie.

Peter Eilander vervanger Wim Magré
OBK heeft oude bekende Peter Eilander bereid gevonden de honneurs waar te nemen. Hij is een ervaren musicus die aan het conservatorium te Zwolle bij Dorthy de Rooy (orgel) en Epke de Jong (piano) studeerde. Het mannenkoor kent Peter Eilander uit het verleden, toen hij regelmatig als organist met OBK samenwerkte.


Peter Eilander is momenteel dirigent van het christelijk gemengd koor Cantate Deo te Amersfoort, het christelijk mannenkoor Higgajon te Harderwijk en het christelijk mannenkoor Door Eendracht Verbonden te Werkendam.
Oranjeconcert gaat niet door

Helaas heeft Peter Eilander al een volle agenda op Koningsdag. Hierdoor kan het traditionele Oranjeconcert dit jaar niet doorgaan. Ook het Passie & Paasconcert op Stille Zaterdag gaat dit jaar niet door. OBK is dankbaar snel een vervanger gevonden te hebben en kijkt uit naar een prettige samenwerking met Peter Eilander. Het koor is in gedachten bij haar dirigent en wenst Wim Magré en zijn dierbaren veel sterkte de komende tijd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment