zandsculpturen 22

ELBURG - Op een unieke locatie houdt Leprazending op zaterdag 28 september haar ontmoetingsdag: in Zandverhalen Elburg. Naast een gevarieerd programma krijgen bezoekers ruimschoots de mogelijkheid om Bijbelverhalen, verteld in zand, te bewonderen. Vanaf half tien gaat de deur open – koffie met iets lekkers staat klaar. Om tien uur start het programma.

Alvast een tipje van de sluier: live muziek, interviews met jongeren die afreisden naar Bangladesh om hulp te bieden, én met verpleegkundige Aly Boven die jaarlijks lepragebieden bezoekt om te assisteren bij hersteloperaties. Last but not least klinkt het startschot voor de campagne: Zero Lepra. Uiteraard is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, onder het genot van koffie en thee. Ook krijgen bezoekers een lunch aangeboden. Na de lunch kunnen gasten de zandverhalen bekijken. Kunstenaars vanuit de hele wereld vormden zand om tot Bijbelverhalen, die op een nieuwe en indringende manier binnenkomen.

Toegang is gratis, aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via leprazending.nl/ontmoetingsdag2019, gebruik de kortingscode: LEPRAVRIJ. Bellen of mailen kan ook naar: 055-7600500 of info@leprazending.nl.   

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment