bijbel 1

ELBURG/'T HARDE - In het najaar starten er in ’t Harde en in Elburg gespreksgroepen voor mensen die hun partner hebben verloren door overlijden. Door naar elkaar te luisteren, verhalen en ervaringen te delen zijn we elkaar tot steun. Ook kijken we samen naar de toekomst. De groepen komen zes keer bij elkaar, eens in de twee weken, tussen half november 2019 en begin februari 2020. De gespreksgroep in ’t Harde wordt verzorgd door ds. M. van Doorne en Nella Kamstra. Deze groep komt bij elkaar in de Maranathakerk en start op donderdagavond 14 november 2019 om 19.30 uur.

In Elburg is de leiding in handen van ds. J. Swager en Hanneke Hiscock. Deze groep komt bij elkaar op vrijdagmiddag in ’t Huiken. De eerste bijeenkomst is op 15 november  2019 om 14.00 uur.

Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn bijv.: Moeilijke dagen - hoe kom je ze door? Omgaan met reacties uit de omgeving. Vasthouden en loslaten. Verdriet en troost. Waar zijn onze doden?

De groepen worden georganiseerd door mensen werkzaam of betrokken bij de Protestantse Kerk in Nederland, maar staan open voor iedereen! Mensen die zich in een andere, of helemaal niet in een kerk, thuis voelen zijn welkom om deel te nemen.

Voor opgave of meer info kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

’t Harde: Nella Kamstra: 06-49600761 of nella_mulder@hotmail.com

Elburg: Hanneke Hiscock: 0525-683630 of hannekehiscock@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment