liftup

KAMPEN - Inspiratie en ontmoeting voor muzikanten en zangers uit alle kerken! Dat is het doel van Lift It Up, een heerlijke inspiratiedag op zaterdag 8 februari bij Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen. Een dag vol inspiratiesessies, clinics en workshops van o.a. Joke en Rob Buis, Marloes van Ommen, Stephanie Bergman-Agteres, saxofoondocent Ton Nieuwkamp en slagwerkdocent Jeroen Koornstra. Dit is het programma!

Zing of speel je graag christelijke muziek? Draai je mee in een aanbiddingsband, combo of koor en wil je je hierin verder ontwikkelen? Wil jij aanbiddingsmuziek in jouw gemeente op een hoger niveau brengen? Of meer weten over stemgeluid, expressie en interpretatie, improviseren of het vinden van de juiste ‘groove’? Dan wil je deze inspiratiedag niet missen!

De Lift It Up Inspiratiedag is van 10.00 tot 16.30 uur. De kosten voor de hele dag inclusief lunch bedragen €25 voor volwassenen (€20 voor deelnemers jonger dan 21 jaar). Alleen het ochtend of middagprogramma volgen? Dat kan ook. De kosten voor een halve dag zijn €20 voor volwassenen, inclusief lunch (€15 voor deelnemers jonger dan 21 jaar). Bij het inschrijven kan je in het veld 'opmerkingen' aangeven welke workshops jouw voorkeur hebben. Meld je wel snel aan, want vol = vol... We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten op zaterdag 8 februari...! 

Meer weten? Neem contact op met Quintus via liftitup@quintuskampen.nl of bel 038-3371200 en vraag naar Annelies Dunning.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment