Prayernight

Huis van Gebed Elburg organiseert van 19 t/m 26 februari 2020 non-stop gebed. Doe mee!

ELBURG – Het interkerkelijke Huis van Gebed in Elburg organiseert van 19 t/m 26 februari 2020 een week non-stop gebed, genaamd 24-7Elburg. 24-7Elburg werkt met de gebedsvorm waarbij er een week lang zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek en creatieve opdrachten helpen de bezoekers om tijd door te brengen in gebed. Twee keer per etmaal is er een tijdslot van 2 uur waarin we Jezus aanbidden met muziek en samenzang. 2x een uur per dag is er een Bijbelleesuur. Verder zijn er nog een aantal uren van voorbede met diverse onderwerpen.

Iedereen is welkom om individueel te bidden, maar kan natuurlijk ook meedoen met de gezamenlijke aanbiddings-, Bijbellees- of voorbedetijden. Er zullen ook een klein aantal workshops zijn.

Het thema van dit jaar is ‘Bidden is Gods hart ontvangen’. Door middel van gebed laat God zich kennen en deelt Hij Zijn hart. Hij maakt bekend wie Hij is, wat Zijn wil is, wie Hij wil zijn voor jou en wie jij bent voor Hem. Wij mogen zijn hart ontvangen! Maar wij kunnen ons ook uiten naar Hem, al onze gedachten, emoties en verlangens mogen we bij Hem neerleggen. Als we Gods hart ontvangen, zullen mensen om ons heen ook Zijn hart zien.

Je kunt je inschrijven in een rooster zodat je een stok achter de deur hebt om ook daadwerkelijk te komen bidden of je komt gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt! Er is op elk moment van de dag/nacht iemand aanwezig en je bent altijd welkom, ingeschreven of niet. Breng je vrienden, medekerkgangers, gebeds- of jeugdgroep mee!

De Gebedsweek wordt van woensdagavond 19 februari 19:00 uur tot en met woensdagavond 26 februari 21:00 uur gehouden aan de Bloemstraat 18 in Elburg.

Meer info en inschrijven: www.24-7Elburg.nl of mail/bel met:

Timo van der Woude

timo@huisvangebed-elburg.nl

06-36318143

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment