oosterkerk2

ELBURG - ' In de Bijbel lezen we over Gods hartstochtelijke droom voor een wereld waarin er genoeg is voor iedereen en er niemand buiten de boot hoeft te vallen. In een interactieve themadienst (zorg dat je je smartphone bij je hebt) gaan we met elkaar de diepte in hoe ze daar in het leven van alledag handen en voeten kunnen geven. We gaan dit doen aan de hand van het thema ‘God in de supermarkt’. Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en is het vaak geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. Al die onderwerpen zullen tijdens deze themadienst aan de orde komen waarbij het niet alleen luisteren wordt, maar we onder leiding van Alfred Slomp ook interactief met elkaar aan de slag zullen gaan, 'vertelt Gerjan Prins.  

Nieuwsgierig geworden? Ook voor deze dienst geldt dat er maximaal 30 mensen aanwezig kunnen zijn dus meld je snel aan door een mail te sturen naar vorming-toerusting@live.nl

De dienst wordt ook live uitgezonden via KerkLive op https://www.hervormdelburg.nl/  Ook vanuit huis kun je op een interactieve manier met de dienst meedoen.

Voor meer informatie kun je ook alvast eens kijken op de website https://www.godindesupermarkt.nl/.

Wanneer? Zondagmiddag 29 november, start om 15.00 uur in de Oosterkerk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment