Afbeelding1

ELBURG -  Afgelopen zaterdag, 17 juli, organiseerde de Diaconie van de Hervormde Gemeente Elburg een zangavond bij het Nieuwe Feithenhof. De weersomstandigheden waren geweldig, een strakke blauwe hemel, 23 graden en een verkoelende Noorderwind. Buiten voor de entree voor het Nieuwe Feithenhof stonden de stoelen opgesteld. Medewerking aan deze avond werd verleend door de WZU, ds.Schuitemaker en een ensemble van Muziekvereniging Concordia uit Elburg.

Voor deze avond waren alle bewoners van het nieuwe Feithenhof en de aanleunwoningen uitgenodigd om samen met een begeleider of introducee te komen zingen. De liederen die gekozen waren stonden allemaal in de bundel van de bekende evangelist Johan de Heer.

Midden in het zangprogramma was er een korte meditatie. Ds Schuitemaker legde uit hoe belangrijk het is om contact te maken. Contact met elkaar maar zeker ook contact met God. Na de afsluiting en een dankwoord aan allen die deze avond mogelijk gemaakt hebben werd als slotlied het bekende “Voorwaarts Christenstrijders” uit volle borst gezongen.

Daarna had de Kringloopwinkel in Elburg nog voor iedereen een verrassing. De ijskar van Casa Piccolo uit Elburg kwam voorrijden. Alle bewoners en aanwezigen werden getrakteerd op overheerlijk Italiaans schepijs. Namens alle aanwezigen werd het bestuur van de Kringloopwinkel Elburg hartelijk dankgezegd voor deze originele geste.

De aanwezigen keken allen terug op een fijne en bemoedigende avond. Menigeen vroeg, of dit binnenkort niet nog een keer georganiseerd kon worden. De Diaconie neemt dit in ieder geval mee ter overweging, om wellicht eind augustus nog zo’n avond te organiseren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment