IMG 4820

´t HARDE/ELBURG - In november starten er in ’t Harde en in Elburg twee gespreksgroepen voor mensen die hun partner hebben verloren door overlijden. De gespreksgroep in ’t Harde wordt verzorgd door ds. Marloes van Doorne en Nella Kamstra. Deze groep komt bij elkaar in de Maranathakerk, Bovendwarsweg 2c en start op donderdagavond 4 november 2021 om 19.30 uur.

In Elburg is de leiding in handen van ds. Jan Swager en Hanneke Hiscock. Deze groep komt bij elkaar op vrijdagmiddag in ’t Huiken, Lange Wijden 33. De eerste bijeenkomst is op 12 november 2021 om 14.00 uur. Van tevoren opgeven is noodzakelijk.

Beide groepen komen zes keer bij elkaar, eens in de twee weken, tussen november 2021 en februari 2022. De deelnemers gaan in gesprek aan de hand van een aantal thema’s en delen ervaringen en verhalen met elkaar. Ook kijken we samen naar de toekomst. Hoe kun je weer verder?

De groepen staan niet alleen open voor mensen uit de Protestantse Kerk, maar ook voor geïnteresseerden uit andere kerken en voor mensen die niet bij een kerk zijn aangesloten.

Aanmelding voor aanvang van de cyclus is noodzakelijk en het is niet mogelijk halverwege aan te sluiten. Uiteraard wordt rekening gehouden met geldende coronamaatregelen.

Voor opgave of meer info kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

’t Harde: Nella Kamstra: 06-49600761 of nella_mulder@hotmail.com

Elburg: Hanneke Hiscock: 0525-683630 of hannekehiscock@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment