c3337e 21958391a00d49228888f9e56216c3ed mv2

ELBURG -  Namens stichting Christian Refugee Relief is er een hulpactie opgezet om luiers, babydoekjes en sudocreme in te zamelen. Deze stichting organiseert hulptransporten naar de Griekse vluchtelingenkampen. Met name naar de eilanden Lesbos, Samos en Chios.

Alice Wessel : 'Samen met mijn zussen zijn wij een inzamelpunt begonnen om hieraan mee te kunnen helpen. Wat wij hoofdzakelijk nodig zijn voor deze actie: - luiers (ongeopende pakken maat 4-6) - billendoekjes - Sudocreme. Daarnaast is het mogelijk om shampoo, sokken, tandpasta volwassenen/kind, blok zeep, tandenborstels, scheermesjes, paracetamol, maandverband en ondergoed in te leveren. Dit alles wel in ongeopende verpakkingen'.

De actie van de luiers loopt tot 27 november 2021. Wilt u, wil jij meehelpen om iets bij te dragen aan het werk van deze organisatie? Spullen mogen gebracht worden op Beekenkampweg nr. 57, als we niet thuis zijn mag het in de beschikbare container gedaan worden die voor het huis staat, deze zal dagelijks geleegd worden.

Voor meer informatie over de stichting: www.stichtingcrr.nl  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment