fiets mee

ELBURG -  Zaterdag 18 juni staat er een sponsortocht gepland die is georganiseerd door de zendingscommissies van de Hervormde Gemeente te Elburg.

Locatie en routes

Voor de fietstocht van 18 juni zijn de start en finish bij de Oosterkerk in Elburg (Klaverplein 2). Er zullen prachtige routes door de Veluwe gepland worden. Dit jaar kan er naast het racefietsen en de normale fietsers ook gemountainbiked worden.

Er kan gekozen worden tussen:

- 80, 120 en 160 km racefietsen

- 30 en 50 km mountainbiken

- 50 km normale / elektrische fiets

Doelen:

De doelen die uitgekozen zijn:

- Tamar Center (Thailand)

- Stichting Gave GZB (Nederland)

- Kerk opbouw Egypte

- Ouderen in Moldavië

- Muskatlon 4M Elburg

- Rianne en Maurits van Mourik (Frankrijk)

- Familie Timmermans (Papoea-Nieuw-Guinea)

- Willem & Mea Haije Westerink (Kenia)

- Harriette Smit (Frankrijk)

Vertrektijden en catering

De groepen met de langste afstand zal als eerste vertrekken, de tweede langste groep daarna enzovoort. Zodra de routes bekend zijn zullen de GPX bestanden per mail verstuurd worden. De routes van 80km, 120km en 160km komen halverwege de tocht ook weer langs de Oostkerk zodat we daar wat kunnen eten en drinken. De overige groepen zullen na afloop de mogelijkheid krijgen om wat te eten en te drinken. De eerste groep zal rond half 9 vertrekken en de laatste groep rond 11 uur.

Indelingen

Uiterlijk begin juni worden de groepen ingedeeld. Geprobeerd wordt dat zo goed als mogelijk op snelheid in te delen. Uiteraard is het belangrijk dat een groep zich aanpast aan de 'zwakste' rijder. Samen uit, samen thuis. Getracht wordt in iedere groep minstens één deelnemer te hebben die de beschikking heeft over een navigatiesysteem zodat diegene de route kan navigeren.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld zal 30 euro bedragen (jeugd 15 euro). Het is natuurlijk helemaal geweldig als je meer kunt werven. Deze gift zal fiscaal aftrekbaar zijn van de belasting. Geef je nu snel op en nodig gerust anderen uit om ook mee te doen!

Aanmelden

Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.gle/u7tbh4mKHdWpAFjL8

Alleen door het aanmelden via bovenstaande formulier ben je aangemeld. Als je weer wilt afmelden, graag even een persoonlijk bericht.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment