't HARDE - Na maanden hard werken is het op zaterdag 19 maart zo ver: De Veluwse Passion. Het doel is om op een mooie en passende wijze het paasverhaal te vertellen waarbij we de mensen bewust willen maken van het offer dat voor ons gebracht is. Het verhaal van Jezus wordt ondersteund door Nederlandstalige popnummers, gespeeld door o.a. professionele zangers/pianisten en een koor. De scènes worden grotendeels live uitgespeeld, ondersteund door filmbeelden die op een eerder tijdstip zijn opgenomen.

Om 18:00 uur start een processie vanaf de parkeerplaats bij de Maranathakerk op 't Harde en lopen de deelnemers richting Elburg. Ze staan stil bij de tocht die Jezus en zijn discipelen liepen en de emoties die dit opriep. De route die ze zullen lopen: Dennenweg, Eikenlaan, Eperweg, Broekdijk, Jukweg, Het Straatje, Paardebloem, Klaverplein, Veldbloemenlaan, Klokbekerweg, Coragestraat. (Vanaf 17:00 uur rijden er busjes vanaf de Ichthuskerk naar 't Harde, na afloop rijden er ook weer busjes terug richting 't Harde)

Veluwse Passion samenkomst

Om 19:30 uur start de Veluwse Passion in de Ichthuskerk te Elburg. Een avond met veel toneelspel, herkenbare muziek, stilte momenten en momenten van samenzijn. Aangrijpend, verrassend, passend, kwetsbaar, anders en verstillend.

Uiteraard is het mogelijk om alleen de viering bij te wonen.

De Veluwse Passion 2016 is een samenwerking van Maranatha 't Harde en Ichtus Elburg. Voor vragen kunt u contact opnemen via veluwsepassion@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.veluwsepassion.nl of volg ons via facebook www.facebook.com/veluwsepassion

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment