CDA

ELBURG - Donderdagavond 20 april hield CDA afdeling Elburg haar voorjaarsledenvergadering. Hierin werd ook de aftrap gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Met veel enthousiasme is het CDA Elburg aan de voorbereiding hiervoor begonnen. Voor de pauze stond er onder andere een bestuursverkiezing op de agenda. Na zes jaar voorzitterschap trad Peter van der Neut af. In zijn plaats werd Johan Hiddink tot voorzitter van het afdelingsbestuur benoemd.

Voordat de leden de mogelijkheid kregen om ideeën aan te leveren voor het op te stellen verkiezingsprogramma stelde het ‘kernteam’ zich voor. Het kernteam bestaat uit Cees Dijkhuizen, Anita Kloosterman-Barneveld, Ramon Blaauw en Johan Hiddink. Dit team zal, natuurlijk met ondersteuning van andere vrijwilligers, de verkiezingen voorbereiden. Belangrijk daarin is het verkiezingsprogramma. De aanwezige leden leverden al een aantal items aan die daarin zeker een plaats krijgen.

Op 18 mei krijgen de voorbereidingen voor het schrijven van het verkiezingsprogramma een vervolg. Dan wordt er een avond georganiseerd waarbij ook veel maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd om hun ideeën en wensen bekend te maken. Zo hoopt het CDA een gedegen en breed gedragen verkiezingsprogramma te kunnen presenteren. Inwoners zijn van harte welkom om mee te praten. Een vertrouwenscommissie gaat binnenkort aan de slag om de kandidatenlijst voor te bereiden.

Binnen het CDA Elburg is men met veel vertrouwen aan de slag gegaan om de komende raadsverkiezingen tot een succes te maken. Dat vertrouwen wordt nog eens versterkt door de voor het CDA uitstekende uitslag van de Tweede kamer verkiezingen in maart jl.

Voor informatie of reacties kunt u contact opnemen met Cees Dijkhuizen via cees.dijkhuizen@elburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment