fietspad

't HARDE - Fietsende inwoners hebben regelmatig aangegeven dat ze het verkeerspunt Bovenweg/Munnikenweg/Wolkamerweg als onveilig ervaren. De gemeenteraad heeft deze signalen serieus genomen en geld beschikbaar gesteld voor het verbeteren van de fietsveiligheid op deze plek. De ChristenUnie heeft zich de afgelopen jaren sterk gemaakt voor het verbeteren van de fietsveiligheid in de gemeente Elburg. Verschillende maatregelen zijn genomen om de fietsveiligheid te verbeteren en ook deze stond op de wensenlijst.

De raadsleden Arie van Dijk en Jan Karreman zijn in hun woonplaats ter plekke een kijkje wezen nemen bij de afgeronde werkzaamheden.  Jan Karreman is content met de maatregelen en geeft aan: “Inwoners hebben bij mij aangegeven dat ze zich onveilig voelen op dit verkeerspunt, ook de fietser moet zich op `t Harde welkom en veilig voelen, en op dit verkeerspunt ziet dat er nu goed uit!”.

Raadslid Arie van Dijk vult aan: “Er is nog veel te winnen op het gebied van fietsveiligheid, een belangrijk punt wat wij deze periode nog willen realiseren is het verbeteren van de fietsveiligheid op de Gerichtenweg. Ook op deze bochtige en veelgebruikte fietsroute is er werk aan de winkel”.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment