47060bfa 4198 486f 8138 4ac084f230bc

ELBURG - Een meerderheid van de gemeenteraad heeft maandagavond ingestemd met het plan voor het realiseren van 15 camperplaatsen op de Oude Vos nabij Vesting Elburg! Algemeen Belang is blij met dit plan, aldus Gertwin Visscher. Een campergebruiker is altijd met vakantie. Dat vakantiegevoel vertaalt zich ook naar de activiteiten, waaronder bezoek aan winkels, musea, bedrijven, horeca en attracties. Voor de gemeente Elburg betekent dit meer promotie, verlenging van het recreatieseizoen en extra aandacht voor de vele cultuurhistorische bezienswaardigheden die deze omgeving rijk is.

Beert van Loo: “Hiermee kan Elburg weer tegemoet komen aan de vraag van een grote groep camperaars die in het verleden met veel plezier met hun camper naar Elburg kwamen maar nu niet meer, omdat zij niet op een camping willen staan en daardoor niet meer naar Elburg komen”.

Voor de middenstand, instellingen, bedrijven en horeca is het voordeel dat campergebuikers in een gastvrije gemeente flink wat geld besteden en ook een verlenging van het recreatieseizoen, besluit Visscher.
 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment