cda elburg

ELBURG – Tijdens de ledenvergadering van het CDA afdeling Elburg op dinsdag 12 oktober werd het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld . De programmacommissie  bestaande uit Leonard van den Pol, Jacoline van Beek, Ramon Blaauw en Cees Dijkhuizen hebben van juni tot en met september gewerkt aan het CDA-programma. Zij hebben tal van CDA-leden en een aantal instanties en organisaties geraadpleegd zodat zij de leden een evenwichtig verkiezingsprogramma konden aanbieden.

Na de opening door de afdelingsvoorzitter Johan Hiddink werd het verkiezingsprogramma doorgesproken onder leiding van Leonard van den Pol. Behalve de ingebrachte amendementen leverde dat nog enkele interessante en soms principiële discussies op.

Aan het eind van de avond werd het verkiezingsprogramma vastgesteld en werd de programmacommissie bedankt voor het vele werk dat ze hieraan hadden besteed.

Het CDA afdeling Elburg gaat met dit verkiezingsprogramma met vertrouwen op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Tijdens de ledenvergadering op 30 november aanstaande wordt de lijsttrekker gekozen en de  kandidatenlijst vastgesteld.

Wilt u meer informatie over het CDA Elburg of nu al het verkiezingsprogramma opvragen? Een mailtje naar Jacoline van Beek via secretaris@elburg.cda.nl is voldoende. U krijgt altijd antwoord.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment