211204 Top 8 kandidatenlijst CDA Elburg

ELBURG  -  Op 16 maart 2022 valt er wat te kiezen bij CDA Elburg. De kandidatenlijst is een mooie mix van man en vrouw, jong en oud en bekende en nieuwe gezichten. Johan Hiddink, voorzitter van het bestuur van CDA Elburg: ‘Diversiteit is voor ons belangrijk. Ik ben er trots op dat er drie vrouwelijke kandidaten met bestuurlijke ervaring in de top van de lijst staan: Anita Kloosterman-Barneveld (plek 2), Lyda Sneevliet-Radstaak (4) en Jacoline van Beek (6). Onze lijst is daarmee een afspiegeling van de samenleving’.

Het CDA wil jong en oud aanspreken, mensen vanuit alle hoeken van de samenleving. Johan Hiddink: ‘Ramon Blaauw (3) en Thomas van ’t Hul (8) geven jonge gezinnen en de jeugd een stem in onze partij. Maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor sportliefhebbers, ondernemers en agrariërs in onze gemeente: met Jean-Paul Weeda (5) en Wim Bonestroo (7) staan er bekende gezichten op de lijst die weten wat er leeft bij verenigingen, bedrijven en boeren’.

Omdat de ledenvergadering door de coronamaatregelen niet door kon gaan, hebben de leden van CDA Elburg schriftelijk ingestemd met de kandidatenlijst. Het was al eerder bekend dat Cees Dijkhuizen, net als in 2018, de lijst zal aanvoeren. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment