isalafoto klein

ZWOLLE - ​Bevallen is al spannend genoeg. Onzekerheid rond de gang van zaken in het ziekenhuis is wel het laatste wat u daarbij kunt gebruiken. Het team van de afdeling Verloskunde van Isala begrijpt dit en houdt daarom een voorlichtingsavond voor zwangeren en hun partner. Deze avond vindt plaats op woensdag 30 augustus van 20.00 tot 21.30 uur.

Programma
Een verpleegkundige van de afdeling Verloskunde zal uitleg geven over bevallen in het ziekenhuis. Aansluitend wordt een film vertoond over de afdeling Verloskunde. Daarin stellen de zorgverleners zich aan u voor die bij uw bevalling betrokken zijn. Een gynaecoloog geeft uitleg over bevallen en vertelt over zijn rol tijdens de bevalling. Verder komt pijnbestrijding aan bod en is er een fotoserie over een keizersnede. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de gynaecoloog en de verpleegkundige.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Locatie en parkeren
​Isala, Gebouw D, Auditorium, Dr. Van Heesweg 2, Zwolle. U kunt uw fiets of auto het beste parkeren in de parkeergarage (P3) of op P1, het parkeerterrein aan de Dr. Van Heesweg 2. Gebouw D is bereikbaar via een eigen ingang. U hoeft niet via de hoofdingang.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment