Kinderpopconcert 1718DRONTEN - Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen – zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd – in gestrekte draf – zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het Kinderpopconcert op zaterdag 2 december in De Meerpaal. Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien.

Speciaal voor kinderen speelt Jelle samen met zijn band het Pepernoten Popconcert! Steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa’s kleine én grote meezingers, -dansers en -springers.

Naast bekende kinderliedjes als In de maneschijn, Tante in Marokko of Hokie Pokie maak je tijdens het Pepernoten Popconcert ook kennis met nieuwe liedjes. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant?! Niet? Dan moet je zeker komen!

Reserveren
De voorstelling start op zaterdag 2 december om 15.00 uur. Kaarten kosten € 14,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment