Scenefoto Nederpop All Stars c Lilith 5

NUNSPEET - De Nederpop All Stars, de band bekend om hun Nederpop klassiekers uit de jaren ‘80, treedt op zaterdag 17 maart in Veluvine! Speciaal voor deze avond wordt de Rabozaal omgetoverd tot een kroeg: De tribune wordt ingeschoven, er komt een gezellige bar(setting) in de zaal, er worden bijzondere biertjes geschonken en de voetjes kunnen van de vloer op de dansvloer; kortom de sfeer van een echt kroegconcert! Het thema van deze avond is de Nederlandse popmuziek zoals deze in de jaren 80 populair werd met bands als Het Goede Doel, Doe Maar, Toontje Lager en Frank Boeijen.De Nederpop All Stars bestaat uit een 5-tal muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben: 
Gitarist Sander van Herk is mede-oprichter van Het Goede Doel en bespeelde alle grote en kleine poppodia van Nederland. Naast gitaarvirtuoos is Sander ook producer van menig muzikaal Nederlandstalig talent;
Luc de Bruin vormde als drummer twintig jaar lang de motor van de bekende Nederlandse band Alderliefste. Hij is naast drummer / zanger ook de initiatiefnemer van de formatie Nederpop All Stars:
Robert Kramers speelde eveneens in de band: Alderliefste, en speelt al zijn hele leven in allerlei verschillende formaties. Daarin treedt Robert niet alleen op als bassist, maar ook als zanger:
Ook Marco Hoogland maakte deel uit van Alderliefste. Popliefhebbers kennen deze muzikale duizendpoot daarnaast vooral als toetsenist / zanger van de razend populaire Booming piano’s, opvolger van Crazy piano’s;
De leadzanger van Nederpop All Stars is de zeer getalenteerde Stefan de Kogel, Stefan is jarenlang actief geweest in het theatercircuit en speelde o.a. in de musicals: Jersey Boys en Soldaat van Oranje.

Dit vijftal zet een waanzinnige show neer. Echt een feest der herkenning waarbij de meeste nummers luidkeels mee gezongen worden door het publiek in de zaal. De gast optredens van Henk Temming en Erik Mesie trakteren het publiek vervolgens op een aantal van hun hits met Het Goede Doel en Toontje Lager.

Kortom een topavond, goede show, topnummers en uitstekende muzikanten die ons weer even terugbrengen naar de jaren 80. Kaarten kosten €28,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of de theaterkassa van Veluvine.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment