LOGO VELUWE PORTAAL

REGIO - Eén van de doelstellingen van Stichting Veluwe Portaal is HR professionals met elkaar verbinden op basis van ondersteuning in HR vraagstukken, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Veluwe Portaal is een branche overstijgend netwerk, waarbij zowel de ervaren als de beginnende HR professional zich kan aansluiten. Kennisdeling is van grote waarde binnen het netwerk. Hierdoor ontstond ook steeds meer de behoefte onder de beginnende HR professionals om met leeftijdsgenoten in gesprek te gaan. Een beginnende professional ervaart het vakgebied veelal op een andere wijze dan de meer ervaren professional. Vanuit deze vraag heeft stichting Veluwe Portaal in samenwerking met Qimarox/Nedpack en MBM een Young HR Professionals netwerk opgericht.

 

 Young HR Professionals

Een groep beginnende HR Professionals in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Naast de reguliere HR netwerkbijeenkomsten en HR Thematafels, die Veluwe Portaal organiseert, komt dit netwerk enkele malen per jaar samen. Het doel is het bespreken van vakinhoudelijke cases en het delen van kennis, maar ook de persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onderwerpen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

Stichting Veluwe Portaal

Veluwe Portaal is een niet-commercieel en onafhankelijk HR netwerk voor en door werkgevers. Zij stimuleren en ondersteunen regionaal de arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Met alle ruimte om kennis op HR gebied te delen. Zij zijn actief op de Noord-Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment