talentenregio

REGIO - Ben jij nieuwsgierig, kritisch en wil jij je handen uit de mouwen steken en een bijdrage leveren aan uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken? Dan is het traineeprogramma van Talentenregio echt iets voor jou.

Waar ga je werken?
Gedurende twee jaar krijg je de kans om te werken voor diverse overheidsorganisaties binnen Talentenregio. Er zijn 24 organisaties binnen Talentenregio. De volgende organisaties bieden 1 of meerdere plekken aan voor de traineegroep die in september start: Dalfsen, Dronten, Elburg, Oldebroek, Omgevingsdienst IJsselland, Provincie Overijssel, Raalte, Talentenregio, Westerveld en Zwolle.

Je werkt bijvoorbeeld als beleidsmedewerker, projectleider, procesmanager, organisatieadviseur, adviseur ruimtelijke ontwikkeling, communicatie-adviseur, etc. Hierbij rouleer je tweemaal na een periode van 8 maanden naar een andere organisatie. Ontdek wat bij jou past en bepaal zelf welke richting jouw loopbaan krijgt.

Wat ga je doen?
Als medewerker van een overheidsorganisatie lever je graag een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Je kan hierbij denken aan vraagstukken op het gebied van economie, citymarketing, omgevingsvisie, communicatie, dienstverlening, informatiemanagement, duurzaamheid, organisatieontwikkeling, sociale innovatie/ overheidsparticipatie en sociaal domein.
Je gaat binnen de traineeperiode aan de slag met diverse uitdagende opdrachten waarbij jouw frisse blik en aanpak het verschil kan maken.

Ontwikkelprogramma
Als onderdeel van je traineeship volg je een ontwikkelprogramma passend bij jouw persoonlijke leerbehoefte. Het programma is dus gevarieerd, vraagt je commitment en is uitdagend. Op deze manier kan je er de volgende dag direct mee aan de slag! Uniek aan dit ontwikkelprogramma is dat je als groep trainees de ruimte krijgt om zelf per periode van 8 maanden voor tenminste 2 dagen samen een programma/(bedrijfs)bezoek mag organiseren. Kortom volop ruimte voor jouw passie en persoonlijke ontwikkeling.

Dit ben jij
Talentenregio heeft op dit moment plek voor 19 trainees. Maar deze zijn niet allemaal van gelijke vorm, namelijk:

12 traineeplekken zijn flexibel (dus iedere 8 maanden roulatie van opdracht/ opdrachtgever)
4 traineeplekken bij de Omgevingsdienst IJsselland (je blijft 2 jaar werkzaam binnen hetzelfde team)
1 traineeplek voor een Specialist Ruimtelijke Ontwikkeling bij de gemeente Elburg (je blijft 2 jaar werkzaam binnen Elburg)
1 traineeplek voor een Beleidsmedewerker Jeugd bij de gemeente Elburg (je blijft 2 jaar werkzaam binnen Elburg)
1 traineeplek bij het Programmabureau Economische Regio Zwolle (je blijft 2 jaar werkzaam bij het programmabureau)
Je kunt op 1 plek solliciteren, maar ook op meerdere plekken. Geef daarom in je sollicitatie je voorkeur duidelijk aan.

Wat biedt de Talentenregio?
Je gaat voor 36 uur per week aan de slag. Het startsalaris is € 2335,- bruto per maand (schaal 8, periodiek 0). Het intensieve ontwikkelprogramma is voor onze rekening, zonder studiecontract en volg je binnen werktijd. Je reiskosten voor het woon-werkverkeer worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer of tweede klas openbaar vervoer.

Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, die passen bij jouw persoonlijke wensen.

Kopje koffie doen?
Ben je nieuwsgierig geworden naar Talentenregio en ons traineeprogramma, maar wil je graag wat meer weten? Kom dan naar één van de koffiemomenten:

6 juni: 15.00 uur - 17.00 uur in Dalfsen
13 juni: 10.00 uur - 12.00 uur in Zwolle
19 juni: 09.30 uur - 11.30 uur in Dronten
Je kunt je aanmelden voor de koffiemomenten door een mail te sturen naar trainee@talentenregio.nl. Of kijk voor meer informatie op www.talentenregio.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment