Mamma Mia Here We Go Again st 1 jpg sd high 2017 Universal Pictures

DRONTEN - Op woensdag 18 juli is er weer een Ladies Night in De Meerpaal! Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen, inclusief de voorpremière van Mamma Mia! Here We Go Again. Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks en bubbels niet. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de film te komen dineren.

Over de film

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met dé feel-goodfilm van deze zomer. Tien jaar na het wereldwijde succes van ‘Mamma Mia! The Movie’ worden filmliefhebbers uitgenodigd om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James en Cher. Net als in ‘Mamma Mia! The Movie’ zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine, terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner.

Reserveren

Kaarten voor de ladies night kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De kassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur. Aanvang voor het diner is 18.30 uur (kaarten kosten € 26,-) en voor de film 20.00 uur (kaarten kosten € 13,50)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment