Enjoj app

ZWOLLE - In het ziekenhuis is niemand voor z’n plezier. Of u nu komt voor een opname, behandeling of op bezoek gaat. Misschien kunt u tijdens uw verblijf wel wat ontspanning en afleiding gebruiken. De Enjoj app helpt u daarbij. Download deze app gratis en lees bijvoorbeeld uw favoriete tijdschrift, speel een game of bekijk een film.

De app biedt ook algemene informatie over Isala, naast nieuws en wetenswaardigheden van organisaties in de regio. Zo blijft u op de hoogte van lokale evenementen, aanbiedingen en actualiteiten. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie u in Isala bent. De Enjoj app past zich aan uw locatie aan. U krijgt entertainment en handige informatie aangeboden vanuit de organisatie waar u op dát moment bent.

Pilot

Johan Jonker, manager Gastvrijheid: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij Isala welkom en zich goed voelt. Deze app kan daaraan bijdragen. Voorlopig is het nog wel een pilot, die tot en met het einde van 2018 duurt. Tijdens deze periode onderzoeken we de ervaringen van gebruikers. Is de app bijvoorbeeld makkelijk in het gebruik? Maakt de app waar wat het zegt te zijn: “de ideale wachtverzachter” en zou deze app misschien de huidige tijdschriften kunnen vervangen? De resultaten bepalen uiteindelijk of Isala de app blijft aanbieden aan onze patiënten en bezoekers.’ 

Downloaden

U kunt de Enjoj app gratis downloaden via de Google Play Store of App Store van Apple.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment