Ensemble Mescolare Slide Factory Diana Beekvelt1 klein

NUNSPEET - Blaasensemble Mescolare zoekt voortdurend naar een nieuw geluid en innoveert door jazz en klassieke invloeden te combineren. Door te spelen met de mogelijkheden die trombones en saxofoons te bieden hebben verrassen ze het publiek keer op keer met een verfrissende blik op bestaand repertoire. Deze Muziekzomer zet het ensemble een nieuwe stap: zij nodigen een jazztrio uit om mee te spelen en groeien zo van kwartet naar septet.
Daarnaast vragen ze verschillende componisten om nieuwe stukken te schrijven.Op zaterdag 18 augustus treedt Mescolare op in Veluvine in Nunspeet. Aanvang 20.15 uur.

De werken van Jan-Peter de Graaff, Wietse Voermans en Kaori Neus beleven hun wereldpremière tijdens de Muziekzomer! Met het uitgebreide ensemble hebben de componisten een breed scala aan muzikale mogelijkheden tot hun beschikking. Mescolare zal deze zomer laten horen dat verschillende muzikale werelden heel goed samen te brengen zijn in één hybride programma. Laat u wegblazen door een muzikaal feestje!

Let op: voorafgaand aan de voorstelling zal een korte inleiding worden gegeven op het programma. Deze inleiding begint om 19:50 uur en is gratis toegankelijk.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Veluvine (op werkdagen geopend van 9 tot 17 uur) en 24/7 via www.veluvinenunspeet.nl. Kaarten kosten € 10,00. .Jongeren t/m 30 jaar betalen € 7,50.

De voorstellingen van de NJO Muziekzomer worden in Veluvine aangeboden met een gereduceerd tarief. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohman Fonds.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment