opvliegers

DRONTEN -  Taboedoorbrekende musical resulteert in een avond onbedaarlijk lachen. Op maandag 3 december vond de première van Opvliegers 4: Trossen los! plaats. De vriendinnencomedy van Rick Engelkes Producties, de vierde in de succesvolle reeks Opvliegers, staat wederom garant voor een avond onbedaarlijk lachen. Opvliegers 4 is op donderdag 20 december te zien in De Meerpaal in Dronten. De hilarische vriendinnenclub, bestaande uit Moniek, Loes, Shirley en Joke, doorbreekt het taboe rondom de ongemakkelijke overgangsfase waar iedere vrouw tegenop kijkt. Dat je deze fase het beste met een portie gezonde humor kunt omarmen laten zij zien in deze nieuwe theaterproductie. 

Niet alleen de overgang staat centraal, maar ook vriendschap en de perikelen rondom het ouder worden in het algemeen. Joanne, Anouk en Sandra speelden vorig jaar al drie vriendinnen in New York en Rian Gerritsen voegt zich ditmaal bij de club als zus van één van de personages uit de vorige edities (toen gespeeld door Antje Monteiro).

In Opvliegers 4: Trossen los! gaan de vriendinnen op cruise. De thema’s die voorbijkomen zijn uit het leven gegrepen; daten op latere leeftijd, relatiecrisis, ouders waar geen land meer mee te bezeilen valt en natuurlijk: de opvliegers.

Reserveren
De voorstelling start donderdag 20 december om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 25,00. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment