DRONTEN -Op zaterdag 29 december staat de wervelende show “Blame it on the Boogie” van The Magic of Jeans! op het programma bij De Meerpaal. Een swingende voorstelling waarbij je niet stil kan blijven zitten. Met ‘Blame It On The Boogie’, komt Jeans met een geheel nieuwe productie; begeleid door een live-band wordt het een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud. Ga mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren 90 terug tot aan de jaren 50. ‘Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!’

Met de afgelopen theatershows ‘Magic’ (16/17) en ‘A Brand New Day’ (17/18) is Jeans op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met nieuwe, jonge talenten in de cast en verhipping in setting, muziek en choreografie; het zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers:

Met ‘Blame it on the boogie’, zet Jeans die stijgende lijn voort met een geheel nieuwe productie die wederom garant zal staan voor een heerlijk swingende avond. Met een nieuwe cast en een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis door de muziektijd. Stilzitten zal onmogelijk zijn!

Reserveren
De voorstelling start zaterdag 29 december om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 25. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment